Sa facem cunostinta!

Dr. Irina Popa
Dr. Irina PopaMedic veterinar
Absolventa a Facultății de Medicina Veterinara din Timișoara, pasionata de chirurgia țesuturilor moi, răspunde cu promptitudine urgentelor de noapte, ce necesita intervenția unui medic veterinar.
Dr. Seila Mustafa
Dr. Seila MustafaMedic veterinar
Printre cei mai vechi medici din echipa Univet, este o persoana carismatica, mereu pregătita sa trateze animalutele cu răbdare și blândețe.
Dr. Cristina Gheorghiu
Dr. Cristina GheorghiuMedic veterinar
Cu o vasta experienta în chirurgia abdominala, este de asemenea solicitata la urgentele veterinare din timpul nopții, tratând cu seriozitate problemele animalutului dumneavoastră.
Vali Pricop
Vali PricopTehnician
Cu o experienta vasta în asistenta veterinara de urgenta, asigura serviciul de garda; bine pregătit pentru a sfătui, consulta și trata cazurile din noapte.
Alexandru Chesler
Alexandru CheslerBiolog Dr. in stiinte
Biologul clinicii, Doctor în științe biologice în domeniul parazitologiei, cu un Master în clinica și farmacia veterinara, asigură profesionalismul consultațiilor oferite în cadrul cabinetului.
Stefan Andrei Capres
Stefan Andrei CapresAsistent
Unul din asistenții ce asigura serviciul de garda, competent în medicina de urgenta și mica chirurgie.
Savu Tita
Savu TitaAsistent
Veterana clinicii noastre se distinge prin experienta acumulata în decursul anilor și cu excelenta abilitate de a calma animalutele mai fricoase, ajutând la o finalizare mai puțin traumatizanta și fără evenimente neplăcute, atât pentru stăpâni cat si pentru animal.
Mihaela Bounegru
Mihaela BounegruAsistent
Vesela și amabila, face experienta la veterinar sa fie una plăcută și calda.
Anamaria Musin
Anamaria MusinAsistent
Entuziasta, va oferă cu promptitudine tot ajutorul de care animalutul dumneavoastră are nevoie.