Chirurgie Veterinara

Chirurgia are o dotare corespunzatoare, atat pentru operatii de urgenta, cat si de finete.

Interventii Chirurgicale

Frizerie Animale

 Clinica este dotata si cu un cabinet de cosmetica si igiena pentru tunsori, imbaieri si…

Info Frizerie

Farmacie & Petshop

Nu in ultimul rand clinica dispune de un pet-shop si de un punct farmaceutic veterinar.

Intra in farmacie

Laborator Analize

Din anul 2002 in cadrul clinicii functioneaza un laborator de analize medicale.

Acces Laborator

Posibilitati de Internare

Clinica are posibilitati de internare pentru cazurile grave. Avand program permanent pacientii pot fi urmariti, monitorizati si tratati pe tot parcursul zilei. Foarte multe cazuri de imbolnaviri la animale nu se pot trata ambulatoriu. Este cateodata nevoie de tratamente perfuzabile de pana la doua ore si pana la 4 ori pe zi.  Animalele raman pe terapie intensiva cu cateter intravenos 24 de ore din 24.

Serviciul de garda asigura supravegherea permanenta a acestora si poate primi urgente, efectua tratamente imediate sub stricta coordonare a unui medic. Acesta se poate deplasa la clinica in regim de urgenta si nu putine sunt cazurile in care la ore tarzii din noapte s-au efectuat interventii chirurgicale de mare anvergura.

Personalul ambulantei veterinare este alcatuit doar din medici veterinari specializati care va vor oferi cu raspundere primul ajutor animalutului dumneavoastra. Serviciul mobil de urgente veterinare UNIVET va sta la dispozitie non-stop, in week-end si sarbatori nationale.
Rubrica in mentenanta!
Rubrica in mentenanta!

Zilnic ne bucuram sa avem grija de…

Catei
Pisici
Pasari
Altele